0755.522.281

Livrare

                                                          Politica de expediere


Expedieri, schimburi, returnari!

Expedierea pachetului dumneavoastră

Dupa ce comanda a fost plasata, veti fi contactat de unul din operatorii nostrii pentru confirmarea telefonica a comenzii! Dupa ce comanda a fost confirmata, coletul este pregatit si este predat firmei de curierat GLS Romania!

Acestia vor livra coletul in 1-2 zile lucratoare!

 

Schimbul pachetului dumneavoastra

 

Daca produsul pe care l-ati achizitionat nu va vine, acesta poate fi schimbat cu altul! 

Pentru schimbarea produselor se procedeaza astfel:

-Ne contactati si ne spune-ti ce problema aveti in legatura cu produsul (nu va place, nu va vine)

-Noi va trimitem o alta marime pentru produsul comandat sau un alt produs ales de catre dumneavoastra

-In momentul in care ajunge curierul la dumneavoastra, ii veti da la schimb produsul pentru care ati solicitat schimbarea!

Costul seriviului EXCHANGE (schimb) este taxat cu 22 lei (daca produsul nu va vine, daca produsul nu va place)

In cazul in care produsul este deteriorat sau a fost trimisa o alta marime decat cea comandata de dumneavoastra, costul transportului este suportat de catre noi!

 

Returnarea pachetului

 Produsele returnate trebuie sa nu fie purtate, sa fie in aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte, miros, pete, cu etichetele intacte etc (cu excepția viciilor ascunse si exceptând defectele deja semnalate de client in corespondenta cu www.topmagazin1.ro ).Aceste caracteristici le solicitam pentru ca produsul trebuie returnat la producător sau repus la vânzare.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajele originale, in cutii sau pungi de protecție pentru a evita murdărirea sau deteriorarea produselor. 

In cazul in care produsul primit nu se ridica la asteptarile dvs. si nu doriti sa il schimbati cu altul, acesta poate fi returnat in maxim 14 zile calendaristice, din momentul receptionarii coletului.

Produsul trebuie trimis numai printr-o firma de curierat GLS, CU RAMBURS 0 lei, costul transportului fiind suportat in toatalitate de catre CLIENT!

Pe o foaie avem rugamintea sa ne scrieti un CONT IBAN si NUMELE TITULARULUI CONTRULUI!

Rambursarea banilor se face prin transfer bancar in maxim 14 zile lucratoare dupa ce coletul ajunge inapoi in depozitul nostru!

 

IN CAZUL IN CARE COLETELE TRIMISE DE CATRE CLIENT, SUNT TRIMISE CU RAMBURS, ACESTEA VOR FI REFUZATE!